Made In Italy

Rijden zonder gordel  NU  zonder risico.
Speciaal voor AutoSalon Tilburg heeft de Federico D’Orazio een T shirt ontworpen, waar een veiligheidsgordel aan vast zit. Bij flitscontroles kan de drager van het shirt doorrijden zonder een bekeuring te krijgen.
Het ontwerp van het shirt is zo gemaakt dat rijden met gordel overbodig wordt. Door een vernuftig design kan de bestuurder of bijrijder zijn of haar eigen verantwoording weer nemen, wat betreft het dragen van een veiligheidsgordel.
‘Made in Italy’ (zoals dit design heet) is een ontwerp van de Italiaanse kunstenaar Federico D’Orazio. Federico wil op deze manier aandacht schenken aan de overmatige regelgeving op het gebied van autorijden in Nederland, maar ook aan regelgeving in het algemeen.
Met ‘Made in Italy’ laat Federico zien hoe men in Italië creatief omgaat met overdadige regelgeving.
‘Made in Italy’ wordt op 21 november gepresenteerd tijdens AutoSalon Tilburg. Vanaf die datum is het shirt te koop via de website. www.federicodorazio.com

Rijden zonder gordel  NU  zonder risico.

made_in_italy

Speciaal voor AutoSalon Tilburg heeft de Federico D’Orazio een T shirt ontworpen, waar een veiligheidsgordel aan vast zit. Bij flitscontroles kan de drager van het shirt doorrijden zonder een bekeuring te krijgen.

Het ontwerp van het shirt is zo gemaakt dat rijden met gordel overbodig wordt. Door een vernuftig design kan de bestuurder of bijrijder zijn of haar eigen verantwoording weer nemen, wat betreft het dragen van een veiligheidsgordel.

‘Made in Italy’ (zoals dit design heet) is een ontwerp van de Italiaanse kunstenaar Federico D’Orazio. Federico wil op deze manier aandacht schenken aan de overmatige regelgeving op het gebied van autorijden in Nederland, maar ook aan regelgeving in het algemeen.

Met ‘Made in Italy’ laat Federico zien hoe men in Italië creatief omgaat met overdadige regelgeving.

‘Made in Italy’ wordt op 21 november gepresenteerd tijdens AutoSalon Tilburg. Vanaf die datum is het shirt te koop via de website. www.federicodorazio.com


10 November 2009 Geen reacties » [+] line
Laat een reactie achter :

Velden met een * zijn verplicht.