Wouter de Baat / Caruso

Wouter de Baat maakte Caruso van ferro-beton. Het lijkt op een hunnebed, maar ook op een auto met een imperiaal. Een auto is een uitontwikkeld artefact van onze beschaving… én een hinder. Een hunnebed is en natuurverschijnsel én een cultuurmonument. Caruso is een steen, of een auto, of een metafoor, of een ruwe bolster. Het is vooral de huid om de inhoud. Een inhoud waarvan je vooral denkt dat hij er is.
Caruso wordt na de tentoonstelling geschonken aan de Gemeente Tilburg. Bureau Cultuurmakelaar zorgt voor een goede en passende locatie voor deze kolos.
http://www.wouterdebaat.nl

>3500m2 AutoSalon

Wouter de Baat maakte Caruso van ferro-beton. Het lijkt op een hunnebed, maar ook op een auto met een imperiaal. Een auto is een uitontwikkeld artefact van onze beschaving… én een hinder. Een hunnebed is en natuurverschijnsel én een cultuurmonument. Caruso is een steen, of een auto, of een metafoor, of een ruwe bolster. Het is vooral de huid om de inhoud. Een inhoud waarvan je vooral denkt dat hij er is.

Caruso wordt na de tentoonstelling geschonken aan de Gemeente Tilburg. Bureau Cultuurmakelaar zorgt voor een goede en passende locatie voor deze kolos.

http://www.wouterdebaat.nl


2 November 2009 Geen reacties » [+] line
Laat een reactie achter :

Velden met een * zijn verplicht.