Trumpstein & De Leijer inc. / Ben Hur Tuning Studio

Laat Ben Hur Tuning Studio uw auto transformeren tot een stoere strijdwagen! Op onconventionele en ambachtelijke wijze wordt uw auto door Ben Hur Tuning Studio gepimpt. Na de metamorfose van uw eigen auto door Steppie Lloyd Trumpstein en  Jeroen de Leijer kunt u zich weer zonder angst in het strijdgewoel van het dagelijks verkeer werpen.
www.jeroendeleijer.nl
www.trumpstein.nl

>3500m2 AutoSalon

Laat Ben Hur Tuning Studio uw auto transformeren tot een stoere strijdwagen! Op onconventionele en ambachtelijke wijze wordt uw auto door Ben Hur Tuning Studio gepimpt. Na de metamorfose van uw eigen auto door Steppie Lloyd Trumpstein en  Jeroen de Leijer kunt u zich weer zonder angst in het strijdgewoel van het dagelijks verkeer werpen.

benhur

www.jeroendeleijer.nl

www.trumpstein.nl


2 November 2009 Geen reacties » [+] line
Laat een reactie achter :

Velden met een * zijn verplicht.