Thijs Eerens / Park to Play

Flipperen met de deuren van de auto? In Park to Play is een auto de joystick en game console. Door middel van de lichten, het stuur en de deuren kunnen games gespeeld worden,  De auto wordt in deze setting gebruikt om weer eens ouderwets plezier te hebben.
 www.parktoplay.nl
www.thijseerens.com
De Chauffeur en de Soufleur. Rob van Gestel (idee Tilburg CowBoys)
Maak een theatrale rondrit in een directieauto met Rob van Gestel . Vanaf de achterbank wordt de bezoeker meegenomen in de wondere, bijzondere wereld van een directiechauffeur. Met Rob van Gestel als De Chauffeur. Wees erbij, de plaatsen zijn beperkt!
http://www.youtube.com/watch?v=Hj45RxRRHSI&feature=channel_page
http://www.drieons.nl/cgi-bin/site.pl?command=pagina&hoofdmenu_id=2&submenu_id=46
Rob van Gestel is als free-lance acteur bij diverse Toneelgezelschappen actief o.a Drie Ons, Het Vervolg (nu Toneelgroep Maastricht), Productiehuis Brabant, Afslag Einhoven etc.. Hij was jarenlang als vaste speler bij De Stijle,Want…! en als acteur in voorstellingen, te zien op diverse festivals zoals Boulevard of Broken Dreams, De Parade, Boulevard ’s Hertogenbosch, Oerol etc.
Meest recent is zijn zelf geschreven en door Drie Ons uitgebrachte lokatievoorstelling “Hulde”.

>3500m2 AutoSalon

Flipperen met de deuren van de auto? In Park to Play is een auto de joystick en game console. Door middel van de lichten, het stuur en de deuren kunnen games gespeeld worden,  De auto wordt in deze setting gebruikt om weer eens ouderwets plezier te hebben.

parktoplay2

parktoplay

www.parktoplay.nl

www.thijseerens.com


2 November 2009 Geen reacties » [+] line
Laat een reactie achter :

Velden met een * zijn verplicht.