Rob van Gestel (idee Tilburg CowBoys) / De Chauffeur en de Soufleur

Maak een theatrale rondrit in een directieauto met Rob van Gestel . Vanaf de achterbank wordt de bezoeker meegenomen in de wondere, bijzondere wereld van een directiechauffeur. Met Rob van Gestel als De Chauffeur. Wees erbij, de plaatsen zijn beperkt!
http://www.youtube.com/watch?v=Hj45RxRRHSI&feature=channel_page
http://www.drieons.nl/cgi-bin/site.pl?command=pagina&hoofdmenu_id=2&submenu_id=46
Rob van Gestel is als free-lance acteur bij diverse Toneelgezelschappen actief o.a Drie Ons, Het Vervolg (nu Toneelgroep Maastricht), Productiehuis Brabant, Afslag Einhoven etc.. Hij was jarenlang als vaste speler bij De Stijle,Want…! en als acteur in voorstellingen, te zien op diverse festivals zoals Boulevard of Broken Dreams, De Parade, Boulevard ’s Hertogenbosch, Oerol etc.
Meest recent is zijn zelf geschreven en door Drie Ons uitgebrachte lokatievoorstelling “Hulde”.

>3500m2 AutoSalon

Maak een theatrale rondrit in een directieauto met Rob van Gestel . Vanaf de achterbank wordt de bezoeker meegenomen in de wondere, bijzondere wereld van een directiechauffeur. Met Rob van Gestel als De Chauffeur. Wees erbij, de plaatsen zijn beperkt!

Hulde

http://www.drieons.nl/cgi-bin/site.pl?command=pagina&hoofdmenu_id=2&submenu_id=46

Rob van Gestel is als free-lance acteur bij diverse Toneelgezelschappen actief o.a Drie Ons, Het Vervolg (nu Toneelgroep Maastricht), Productiehuis Brabant, Afslag Einhoven etc.. Hij was jarenlang als vaste speler bij De Stijle,Want…! en als acteur in voorstellingen, te zien op diverse festivals zoals Boulevard of Broken Dreams, De Parade, Boulevard ’s Hertogenbosch, Oerol etc.

Meest recent is zijn zelf geschreven en door Drie Ons uitgebrachte lokatievoorstelling “Hulde”.


2 November 2009 1 reactie » [+] line

1 reactie op “Rob van Gestel (idee Tilburg CowBoys) / De Chauffeur en de Soufleur”

AutoSalon » 3500m2 Autosalon zei op 3 November 2009 :

[...] Rob van Gestel (idee Tilburg CowBoys) / De Chauffeur en de Soufleur [...]

line
Laat een reactie achter :

Velden met een * zijn verplicht.