Paul Schilperoord

De meest populaire auto ooit, de kever, kent een geschiedenis van intrige, spionage, laster, economische crisis en de opkomst van het fascisme. Het revolutionaire ontwerp van Josef Ganz werd geconfisqueerd door Hitler, de joodse ontwerper zag zijn naam uit de geschiedenisboeken geschrapt. In de revue vertelt Paul Schilperoord de ware geschiedenis van de kever.
Paul Schilperoord is wetenschapsjournalist, o.a. bij het NRC Handelsblad
Joop Visser en Jessica van Noord
Joop Vissers repertoire omvat ruim 300 liedjes.
Hekeldichten, lof- en treurzangen, ballades, liefdesliedjes en combinaties van deze genres. Zijn gebruik van rijm is altijd verrassend, zijn refreinen zijn ijzersterk en zijn spel met de taal is subtiel.
www.joopvisser.nl

Krukas-Tegengas Revue

De meest populaire auto ooit, de kever, kent een geschiedenis van intrige, spionage, laster, economische crisis en de opkomst van het fascisme. Het revolutionaire ontwerp van Josef Ganz werd geconfisqueerd door Hitler, de joodse ontwerper zag zijn naam uit de geschiedenisboeken geschrapt. In de revue vertelt Paul Schilperoord de ware geschiedenis van de kever.

Paul Schilperoord is wetenschapsjournalist, o.a. bij het NRC Handelsblad


2 November 2009 Geen reacties » [+] line
Laat een reactie achter :

Velden met een * zijn verplicht.