Paul Bogaers / Drive-in

De drive-in woning. Zoals veel nieuwigheden al gebouwd in de jaren dertig, maar pas in de jaren zeventig kwam in Nederland de doorbraak van dit revolutionaire concept: wat vroeger de woonkamer was, wordt nu de kamer van de auto. De mensen verhuizen naar boven. Maar die kunnen dan ook trappenlopen!
www.paulbogaers.com

>3500m2 AutoSalon

De drive-in woning. Zoals veel nieuwigheden al gebouwd in de jaren dertig, maar pas in de jaren zeventig kwam in Nederland de doorbraak van dit revolutionaire concept: wat vroeger de woonkamer was, wordt nu de kamer van de auto. De mensen verhuizen naar boven. Maar die kunnen dan ook trappenlopen!

paulbogaersbinnengereden auto 1

www.paulbogaers.com


2 November 2009 1 reactie » [+] line

1 reactie op “Paul Bogaers / Drive-in”

2intelligent zei op 13 January 2022 :

3exalting…

line
Laat een reactie achter :

Velden met een * zijn verplicht.