Michael Schaap / Portretten met Amerikanen

Met de fotoserie “Portretten met Amerikanen” schetst Michael Schaap een beeld van een subcultuur. Jong en oud, mannen en vrouwen voelen zich aangetrokken tot de grote glimmende Amerikaanse bolides. Michael heeft het hele land afgereisd en de mensen gefotografeerd vóór hun eigen huis mét hun trots- hun Amerikaan.
Michael werkt zelf al 3 jaar aan zijn eigen import-auto, een Chevrolet Impala uit 1976.

>3500m2 AutoSalon

Met de fotoserie “Portretten met Amerikanen” schetst Michael Schaap een beeld van een subcultuur. Jong en oud, mannen en vrouwen voelen zich aangetrokken tot de grote glimmende Amerikaanse bolides. Michael heeft het hele land afgereisd en de mensen gefotografeerd vóór hun eigen huis mét hun trots- hun Amerikaan.

Michael werkt zelf al 3 jaar aan zijn eigen import-auto, een Chevrolet Impala uit 1976.

Micahelschaap_PortrettenmetAmericanen_Maria


2 November 2009 Geen reacties » [+] line
Laat een reactie achter :

Velden met een * zijn verplicht.