Maarten Hutten en Ralf Westerhof / r.e.m. je

>3500m2 AutoSalon

Duik als een automonteur onder de auto en droom weg in de bijzondere wereld van dit tweetal.
r.e.m. je is een ervaringskunstwerk dat gaat over passie en dromen, over gefantaseerde werkelijkheden en de mogelijkheid te ontsnappen aan realiteit. De auto, of beter gezegd de onderkant daarvan, is in “r.e.m je” een plek om weg te dromen en in andere dimensies van tijd en ruimte terecht te komen. http://www.ralfwesterhof.nl/

Duik als een automonteur onder de auto en droom weg in de bijzondere wereld van dit tweetal.

r.e.m. je is een ervaringskunstwerk dat gaat over passie en dromen, over gefantaseerde werkelijkheden en de mogelijkheid te ontsnappen aan realiteit. De auto, of beter gezegd de onderkant daarvan, is in “r.e.m je” een plek om weg te dromen en in andere dimensies van tijd en ruimte terecht te komen.

http://www.ralfwesterhof.nl/


2 November 2009 Geen reacties » [+] line
Laat een reactie achter :

Velden met een * zijn verplicht.