Hans d’Olivat & Frans van de Meer / Hoorspel VOORBANKGESPREKKEN

De beperkte ruimte, de kleine afstand tussen de aanwezigen -waarvan één achter het stuur- en het gezamenlijk onderweg zijn. Gesprekken die in een auto gevoerd worden zijn anders dan thuis op de bank, aan de telefoon of in het café.
Door de autoramen is de buitenwereld meer dan zichtbaar en heeft dus invloed op betrekkelijke beslotenheid van de voorbank. Maar de inzittenden zijn ook duidelijk zichtbaar voor de buitenwereld, zij het gedeeltelijk.
Idee, concept, productie en regie: Hans d’Olivat
Techniek, productie en muziek: Frans van der Meer
Spel: Frans van der Meer, Joris van Midde, Mante Schneider en vele anderen
Hans d’Olivat dicht, libretteert en rijmt. Hij trad op met the Def Americans, vertaalde onder meer Cash, Presley, Springsteen en Meat Loaf en brengt als popdichter poezie dicht bij de mensen.
Frans van der Meer is een veelzijdig artiest. Zo is hij te boeken als beeldend kunstenaar, fotograaf, zanger, gitarist, tekstdichter, acteur, poppenspeler, stemkunstenaar, producer, schrijver, presentator, sneltekenaar, componist en voor andere voorkomende werkzaamheden. Bekend van o.a.: Ferry van de Zaande Frits H. & de Mexicano’s en De Eefje Wentelteefje Roadshow.

Krukas-Tegengas Revue

De beperkte ruimte, de kleine afstand tussen de aanwezigen -waarvan één achter het stuur- en het gezamenlijk onderweg zijn. Gesprekken die in een auto gevoerd worden zijn anders dan thuis op de bank, aan de telefoon of in het café.

Door de autoramen is de buitenwereld meer dan zichtbaar en heeft dus invloed op betrekkelijke beslotenheid van de voorbank. Maar de inzittenden zijn ook duidelijk zichtbaar voor de buitenwereld, zij het gedeeltelijk.

Idee, concept, productie en regie: Hans d’Olivat

Techniek, productie en muziek: Frans van der Meer

Spel: Frans van der Meer, Joris van Midde, Mante Schneider en vele anderen

Hans d’Olivat dicht, libretteert en rijmt. Hij trad op met the Def Americans, vertaalde onder meer Cash, Presley, Springsteen en Meat Loaf en brengt als popdichter poezie dicht bij de mensen.

Frans van der Meer is een veelzijdig artiest. Zo is hij te boeken als beeldend kunstenaar, fotograaf, zanger, gitarist, tekstdichter, acteur, poppenspeler, stemkunstenaar, producer, schrijver, presentator, sneltekenaar, componist en voor andere voorkomende werkzaamheden. Bekend van o.a.: Ferry van de Zaande Frits H. & de Mexicano’s en De Eefje Wentelteefje Roadshow.


2 November 2009 Geen reacties » [+] line
Laat een reactie achter :

Velden met een * zijn verplicht.