Bart van de Lisdonk / Boomcarconcert

Last van bonkende Boomcars? Het kan ook anders. Bart van de Lisdonk liet zich inspireren door deze rijdende disco’s en weet de kwaliteiten van de auto’s in te zetten voor een adembenemende, muzikale en harmonieuze ontmoeting. Boomcarconcert is gecomponeerd voor 4 ¬†auto’s met buitensporige geluidsinstallaties. Dit rijdende concert duikt steeds op andere plaatsen op, dus zet je oren op scherp!
www.bartvandelisdonk.nl

>3500m2 AutoSalon

Last van bonkende Boomcars? Het kan ook anders. Bart van de Lisdonk liet zich inspireren door deze rijdende disco’s en weet de kwaliteiten van de auto’s in te zetten voor een adembenemende, muzikale en harmonieuze ontmoeting. Boomcarconcert is gecomponeerd voor 4 ¬†auto’s met buitensporige geluidsinstallaties. Dit rijdende concert duikt steeds op andere plaatsen op, dus zet je oren op scherp!

www.bartvandelisdonk.nl


2 November 2009 Geen reacties » [+] line
Laat een reactie achter :

Velden met een * zijn verplicht.